naar top
Menu
Logo Print

GUNNEBO PRODUCEERT ZELF CASH AUTOMATION OPLOSSINGEN

Intermarché Doornik is tevreden klant

Gunnebo is een wereldleider in beveiligingssystemen en produceert zelf gesloten kasverwerkingsoplossingen bestemd voor onder andere de retailmarkt. Optimaliseer het geldbeheer, besteed minder tijd aan geldverwerking, vermijd voorraadverlies en verbeter de veiligheid voor personeel en klanten dankzij SafePay. Een geïntegreerde aanpak van uw beveiliging staat centraal. Van het ontwerp over de installatie tot een aangepast onderhoud, uw security is bij Gunnebo in goede handen. En dat zowel in België als ver daarbuiten.

Michel en Nadine Ronse van Intermarché Doornik poseren trots naast het nieuwe, gesloten kasverwerkingssysteem
Michel en Nadine Ronse van Intermarché Doornik poseren trots naast het nieuwe, gesloten kasverwerkingssysteem

GESLOTEN KASVERWERKINGSSYSTEEM

SafePay™ NR2 en SafePay™ CR2 zijn geschikt voor traditionele kassa's, zelfbedieningskassa's en betaalautomaten en kunnen gebruikt worden als één enkele betaaloplossing voor de hele winkel. Samen maken ze deel uit van de SafePay gesloten kasverwerkingsoplossing voor retailers, bekend voor:

 • Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Hoge kwaliteit en betrouwbaar;
 • Licht, strak design dat perfect past in het 'retail'-concept;
 • Gemakkelijk van onderhoud;
 • Snelle ondersteuning in België.

INTERMARCHÉ DOORNIK TEVREDEN

De eigenaars van Intermarché Doornik (voor meer info, zie pagina 8) zijn heel gelukkig met het SafePay-systeem dat ze tijdens hun verbouwingen lieten installeren. “De kassaverschillen waar we vroeger mee te kampen hadden, zijn met dit ingenieuze systeem verleden tijd. Bovendien bespaart dit ons heel wat tijd. Wij zijn dus zeker tevreden!"

Safepay™ nr2

Dé biljettenrecycler voor gesloten kasverwerking. Wanneer er in de SafePay™ NR2 met bankbiljetten betaald wordt, komen deze in een volledig gesloten en beveiligd systeem. Alle biljetten worden automatisch gecontroleerd op echtheid en kunnen worden hergebruikt voor andere klanten. Voor de inname worden de biljetten afgestort in een inktbeschermde transportcassette. Hierdoor is men verzekerd van een veilig transport van kassa naar backoffice. Ook maakt dit het verzamelproces voor de waardetransporteur eenvoudiger. Zelfs tijdens een aanvulling of een onderhoud worden bankbiljetten nooit zichtbaar. Met SafePay NR2 hoeft het kassapersoneel zich niet meer bezig te houden met de tijdrovende kasadministratie. Biljetten arriveren gecontroleerd en geteld in de backoffice en de totalen worden online bewaakt met behulp van SafePay Control software.

Safepay™ cr2

Het broertje van de SafePay™ NR2, de SafePay™ CR2, is de nieuwste generatie muntenrecycler voor gesloten kasverwerking. Door de grote muntenkom kunnen klanten in één keer met handenvol geld betalen. SafePay CR2 telt, sorteert en identificeert de munten snel, geeft wisselgeld of verkeerde voorwerpen terug en slaat de rest veilig op om te hergebruiken. Het systeem heeft een communicatief display met een hoge resolutie, dat duidelijke betaalinstructies geeft en zo toegankelijk mogelijk ontworpen is. Kasverschillen worden geëlimineerd, aangezien alle transacties geregistreerd worden en munten zelfs tijdens een onderhoud niet toegankelijk zijn. Het systeem is zo ontworpen dat het automatisch orde aanbrengt in de hoeveelheid afgestorte munten en het winkelpersoneel in staat stelt om snel problemen op te lossen zonder dat het opgeslagen geld zichtbaar wordt.

GROTE VOORDELEN

De toestellen bieden tal van voordelen voor uw winkel:

 • Het beperken of verhinderen van mogelijke overvallen;
 • Opsporen in real time van alle transacties met het Cash Control softwarepakket;
 • Drastische vermindering van de fraude;
 • Tijdsbesparing en automatisatie voor de boekhouding;
 • Het vermijden van handmatige fouten bij het tellen;
 • Recycleert alle denominaties en kan alle denominaties ook teruggeven;
 • Vervaardigd van staal en heel robuust, van Zweedse makelij;
 • Gemakkelijk bedienbaar.

FICHET SECURITY SOLUTIONS BELGIUM

FICHET SECURITY SOLUTIONS BELGIUM

W.A. MOZARTLAAN 6
1620 DROGENBOS
+3224641911
-