naar top
Menu
Logo Print

PAPER SHOW 2019

Paper Show

MIS NIETS VAN DIT TOPEVENEMENT

Op 20 en 21 januari 2019 vindt de 23ste editie van de Paper Show plaats. De jaarlijkse hoogmis van branchevereniging Bosta verzamelt leveranciers en inkopers van papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby, crea, wenskaarten en gifts onder één dak: de Nekkerhal in Mechelen. De multifunctionele beurslocatie met een grote parking biedt voldoende ruimte voor het stijgende aantal exposanten en bezoekers. De Nekkerhal is ook centraal gelegen en vlot bereikbaar. 

Waarom afzakken? // Praktisch // Registreren // Paper Show Awards // Exposanten // Overnachten in Mechelen // Bereikbaarheid

WAAROM AFZAKKEN NAAR PAPER SHOW?

Exposanten tonen nieuwigheden en bieden interessante kortingen aan via de promocheques. Zowel deelnemers als bezoekers worden in de watten gelegd met gratis inkom en parking, dranken en lunch, kinderopvang en animatie. 

PRAKTISCH

  • Wanneer? Zondag 20 en maandag 21 januari 2019
  • Waar? Nekkerhal Mechelen (Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen)

REGISTEREREN 

Registreer u hier voor Paper Show 2019! 

PAPER SHOW AWARDS

Ook dit jaar dingen tal van producten mee naar de overwinning in de Paper Show Awards. De mogelijke categorieën zijn: kantoormachines, kantoormateriaal, papierwaren, schrijfwaren, hobby & crea, wenskaarten en lederwaren/schooltassen. Daarnaast kan elk product meedingen naar de Responsible Office Award, tenminste als dit product minstens één productcertificaat heeft dat op www.responsible-office.be staat.

Ontdek de winnaar van de Paper Show Awards

 Paper Show 

EXPOSANTEN

Bekijk hier de volledige exposantenlijst en het beursplan. 

OVERNACHTEN IN MECHELEN

Ontdek hier een greep uit een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden in Mechelen.

BEREIKBAARHEID

Openbaar vervoer

Via station Mechelen?
Neem bus 2 en stap af aan de halte Bleekstraat. Van daaruit is het nog 1 km wandelen tot aan de Nekkerhal. U kan ook bus 1 nemen en afstappen aan de halte Weidestraat. Van daar is het ook nog 1 km wandelen tot aan de Nekkerhal.

Via station Mechelen Nekkerspoel?
Dan ligt Nekkerhal op een kleine 15 minuten wandelafstand.

Wagen 

Nekkerhal beschikt over eigen een parking die plaats biedt aan ongeveer 1.500 wagens. Op omliggende parkings is er plaats voor 750 wagens.

PAPER SHOW

BOSTA

J. BRUYNDONCKXSTRAAT 31
1780 WEMMEL
+3224606212
+3223959153