naar top
Menu
Logo Print

Paper Show Awards 2018

De winnende producten op een rij

Op zondag 21 januari werden in de Nekkerhal in Mechelen tijdens de Bosta Paper Show de winnaars van de Paper Show Awards bekendgemaakt. Met die awards worden de beste innovaties uit de sector in de schijnwerpers gezet. We hebben voor u alle winnaars op een rijtje gezet.

Kantoormachines: HP Sprocket photo printer (Despec Benelux)

Met de HP Sprocket fotoprinter kun je waar je ook bent, direct 5x7,5 cm foto's printen die je overal kunt opplakken, rechtstreeks van je smartphone, tablet of van facebook, Instagram en Google Albums. De HP Sprocket is heel compact waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Bewaar de leuke momenten met je vrienden op foto's of stickers van 5x7,5 cm die je direct kunt delen en geef het een persoonlijke touch met een leuke kader, emoji of meer dankzij de HP Sprocket App. Met de zelfklevende achterkant zijn je favoriete foto's direct ook leuke stickers.

Kantoormateriaal: Noris Digital (Staedtler)

De Noris digital designed for Samsung verbindt de flair en de aangename houvast van een potlood met de technologie van de S Pen Stylus. De ergonomische inductieve pen, gemaakt van innovatief WOPEX materiaal, maakt het mogelijk creatief te schrijven en te tekenen - direct op de display van mobiele telefoon, tablet of notebook.

Papierwaren: Whynote (POK Editions)

Bij deze notitieblok in A5-formaat kan de inhoud gewist worden, waardoor het boekje opnieuw gebruikt kan worden en er geen papier verspild wordt. De herbruikbare notitieblok telt 40 pagina's (20 vellen) en bestaat gelijnd of met wit papier.
•Eenvoudige binding van de pagina's;
•volledig vervaardigd in Zwitserland;
•FSC-gecertificeerd;
•eco-verantwoord papier;
•soft touch cover.

Schrijfwaren: Concrete pen (Staedtler)

De Concrete balpen is een navulbare, hexagonale balpen gemaakt uit beton. Om de serie te realiseren was een ontwikkelingsperiode van twee jaar nodig, zodat de juiste consistentie van beton kon verkregen worden. De speciale ontwikkelingstechnologie maakt elke pen uniek. De serie bestaat uit een balpen, vulpen, rollerball en vulpotlood.

Wenskaarten: Voucher Card Envelope (Eurostyle)

De Gift Enveloppes worden steeds succesvoller. Na het lange formaat en de dubbele grootte voor bruiloften volgt er nu een kleiner en lichter formaat van 12 op 9,5 cm.

Hobby-artikelen: Polaroid Play 3D pen (Verhaak)

Deze pen heeft verschillende standen om de snelheid te bepalen. De aan- en uitknop gebruik je ook om het apparaat schoon te houden, hiermee kun je het filament (vulling) compleet verwijderen. Na zeven minuten wordt de pen, vanwege de veiligheid, automatisch uitgeschakeld wanneer de pen niet gebruikt wordt. Het filament wordt ook automatisch verwijderd. Tekenen kan met voorbeeldtekeningen, uit de hand of in de lucht. De unieke Polaroid Play Trace App is de eerste in zijn soort en is gratis. Het PLA-filament is gemaakt van milieuvriendelijk bio-composteerbaar maiszetmeel.

Lederwaren: Satch Match Waikiki Blue (Fond OF Bags)

De Satch Match Waikiki Blue rugzak heeft een inhoud van 30 liter en een uitvouwbaar voorcompartiment (5 L), waardoor kids niet enkel hun schoolgerief erin kwijt kunnen, maar ook al het nodige materiaal voor hun naschoolse activiteiten. Extra troef is dat elke rugzak gemaakt is van 31 gerecycleerde PET-flessen en dus milieuvriendelijk en duurzaam is.

Responsible Office: Roll for cash (Exaclair)

De rekenrollen van longlife papier met 10 jaar archiveringswaarborg zijn 1-laag- thermisch 55g/m² en bevatten gegarandeerd geen Phenol. Ze zijn tevens gelabeld door bedrukking op de achterkant van het ticket en bevatten geen Phenol. De nieuwe Europese regelgeving verbiedt namelijk het gebruik van Bisphenol A (BPA met een concentratie hoger dan 0.02% in thermisch papier) vanaf 2/01/2020. Exacompta's kassarollen voldoen aan de Europese en gezondheidsnormen, en aan het FSC-label.

BOSTA

BOSTA

+3224606212
+3223959153