naar top
Menu
Logo Print

BIOLOGISCHE KAAS VAN SUPERIEURE KWALITEIT

Landana organic

Excellente kwaliteit, vele awards en een heerlijke smaak dat is wat Landana ORGANIC de consument biedt. De mild gerijpte en romige Landana ORGANIC MILD is op de Global Cheese Awards in 2015 en 2016 twee keer met goud bekroond en door kaasexperts zelfs als beste biologische kaas van de wereld uitgeroepen. De tien maanden gerijpte variant Landana ORGANIC OLD heeft tweemaal een Zilver Award gekregen en is door het Duitse vakblad Käsetheke uitgeroepen tot 'Toonbank Lieveling 2017'. Dat is geen toeval, want deze specialiteit is de 'crème de la crème' in het biosegment.

BESTE BIOLOGISCHE KAASKUNST

Landana ORGANIC wordt uitsluitend gemaakt van biologische weidemelk, afkomstig van Hollandse koeien, en wordt volgens de oude traditie van de kaasmeester bereid.

Lactose-vrij

Dankzij de smedige consistentie is de kaas, ook de gerijpte variant, goed in plakken te snijden. Landana ORGANIC is ggo-vrij en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Vanwege het vegetarische stremsel is de kaas geschikt voor vegetariërs. Daarnaast is Landana ORGANIC vrij van lactose (<0,1 g/100 g) en gluten. Om de verkoop te stimuleren, zijn diverse promotiematerialen gratis beschikbaar.

Awards voor organic mild

  • 2015: Goud Global Cheese Awards & Zilver International Cheese Awards;
  • 2016: Goud Global Cheese Awards.

Awards voor organic old:

  • 2016: Zilver International Cheese Awards & Zilver Deutsche Lebensmittel Gesellschaft;
  • 2017: Toonbank Lieveling.

VOORVERPAKT ASSORTIMENT

Landana ORGANIC MILD en OLD zijn ook voorverpakt beschikbaar in wigstukken en als plakken.

VANDERSTERRE HOLLAND

VANDERSTERRE HOLLAND

DUITSLANDWEG 9
2410 NT BODEGRAVEN
+31172606111
-