naar top
Menu
Logo Print

Groentevakman Seminarie

Inspiratieseminarie met thema’s zoals kwaliteit, promotie, productassortiment en winkelbeleving
magazine

De doorwinterde versspecialist steekt veel energie in zijn groenterayon. Hij beschikt over productkennis, waakt over kwaliteit en versheid en legt veel creativiteit aan de dag om in functie van het seizoen een prachtig assortiment tentoon te stellen. In dat kader vindt op 26 april 2017 het Groentevakman Seminarie plaats. Het event is een inspiratieseminarie met thema’s zoals: kwaliteit, promotie, productassortiment en winkelbeleving. Diverse sprekers reiken deelnemers concrete tips aan die hen zullen helpen een weloverwogen en aantrekkelijke groenterayon te realiseren.
PROGRAMMA
– 16u00: Welkomstreceptie
– 16u45 - 17u00: Welkomstwoord
– 17u00 - 17u20: Versnijd je groenten volgens de regels (Veronique Bert, Buurtsuper.be)
– 17u20 - 17u40: Hoe bouw je als groentevakman een eigen kwaliteitsimago op? (Jan Prinsen, Belgian Fresh Fruit Institute)
– 17u40 - 18u00: Werkbaar en wendbaar werk en de gevolgen voor uw deeltijdse tewerkstelling (Koen Peeters, Acerta)
– 18u00 - 18u45: Optimaliseer de winkelbeleving in je groenten en fruitafdeling. Hoe differentiëren en impact creëren op het consumentengedrag? (Wim Hamaekers, Haystack)
– 18u45 - 21u00: Netwerkborrel
Een initiatief van Flandria, Boerenbond, Buurtsuper.be en VLAM.be. Het seminarie vindt plaats in de Coöperatie Hoogstraten (Loenhoutseweg 59 in Hoogstraten). De deelname is gratis, inschrijven is verplicht. Dit kan tot 21/04/2017 op www.groentevakman.be

FLANDRIA

LAVA

+3215504250
+3215504260