naar top
Menu
Logo Print

Groentevakman Seminarie

Inspiratieseminarie met thema’s zoals kwaliteit, promotie, productassortiment en winkelbeleving
magazine

De doorwinterde versspecialist steekt veel energie in zijn groenterayon. Hij beschikt over productkennis, waakt over kwaliteit en versheid en legt veel creativiteit aan de dag om in functie van het seizoen een prachtig assortiment tentoon te stellen. In dat kader vindt op 26 april 2017 het Groentevakman Seminarie plaats. Het event is een inspiratieseminarie met thema’s zoals: kwaliteit, promotie, productassortiment en winkelbeleving. Diverse sprekers reiken deelnemers concrete tips aan die hen zullen helpen een weloverwogen en aantrekkelijke groenterayon te realiseren.
PROGRAMMA
– 16u00: Welkomstreceptie
– 16u45 - 17u00: Welkomstwoord
– 17u00 - 17u20: Versnijd je groenten volgens de regels (Veronique Bert, Buurtsuper.be)
– 17u20 - 17u40: Hoe bouw je als groentevakman een eigen kwaliteitsimago op? (Jan Prinsen, Belgian Fresh Fruit Institute)
– 17u40 - 18u00: Werkbaar en wendbaar werk en de gevolgen voor uw deeltijdse tewerkstelling (Koen Peeters, Acerta)
– 18u00 - 18u45: Optimaliseer de winkelbeleving in je groenten en fruitafdeling. Hoe differentiëren en impact creëren op het consumentengedrag? (Wim Hamaekers, Haystack)
– 18u45 - 21u00: Netwerkborrel
Een initiatief van Flandria, Boerenbond, Buurtsuper.be en VLAM.be. Het seminarie vindt plaats in de Coöperatie Hoogstraten (Loenhoutseweg 59 in Hoogstraten). De deelname is gratis, inschrijven is verplicht. Dit kan tot 21/04/2017 op www.groentevakman.be

FLANDRIA

LAVA

LEUVENSESTEENWEG 130A
3191 HEVER
+3215504250
+3215504260
www.lava.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Algemene voorstelling

Flandria is hét Belgische kwaliteitslabel voor verse groenten en fruit van eigen bodem. Met Flandria heb je producten van topkwaliteit in handen, met een perfecte smaak en een onberispelijk uiterlijk. Stuk voor stuk geteeld met het grootste respect voor mens en milieu. De telers zijn persoonlijk betrokken bij hun eigen productie en krijgen hierbij steun van professionele teelt-begeleiders en productontwikkelaars.

Op de Flandria-veilingen (BelOrta, REO, Veiling Hoogstraten en LTV) worden groenten en fruit verhandeld via een ultramodern verkoopapparaat. Daardoor verlopen het afleveren van de producten door de teler, de kwaliteitscontrole, de verkoop en het verladen uiterst snel en efficiënt.

Sinds 1999 werken de Belgische veilingen samen onder de koepel LAVA. Deze organisatie is het knooppunt voor de handel op vlak van kwaliteit, administratie, verkoop en marketing.

Nieuws

* Op 19 november 2014 heeft er te Sint-Katelijne-Waver een 'Inspiration Session' plaats naar aan leiding van de wedstrijd 'De Groentevakman' waarbij sprekers concrete informatie en tips aanreiken voor een optimaal beheer van de groenterayon. Indien interesse, surf naar www.groentevakman.be en schrijf u snel in, want de plaatsen zijn beperkt! Deelname is gratis.

 Producten & Diensten