naar top
Menu
Logo Print

Identieke bakkwaliteit, ongeacht plaats of tijd

ARTISANALE BAKOVENS VAN DEBAG, DE ENIGE JUISTE KEUZE!

De ideale oplossing voor uw supermarkt

Kwalitatieve, maar bovenal lekkere bake-offproducten, professionele bakovens en een gebruiksvriendelijk design: dat is het ideale concept voor een succesvolle brood- en viennoiserieafdeling in uw supermarkt. D'Heldt, exclusief verdeler van DEBAG ovens, heeft dit perfect begrepen: de combinatie van deze twee staat dan ook garant voor kwaliteit en service!

DEBAG vervaardigt al meer dan 120 jaar ovens van de hoogste kwaliteit en weet als geen ander wat bakkers nodig hebben;hun ovens vertegenwoordigen energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en een enorme variëteit aan gebruiksmogelijkheden en -combinaties. Hun assortiment bevat ovens voor elke supermarkt, klein of groot, en voor elk mogelijk toepassingsgebied. Omdat een correct gebruik van de ovens de beste garantie is voor een optimaal resultaat, biedt D'Heldt een opleiding ter plaatse aan. Eenmaal deze opleiding achter de rug is, hebben de eigenaar en zijn verkoopteam zelf de touwtjes stevig in handen. Discipline is vanaf dan een belangrijk aandachtspunt.

DEBAG Ovens

IDENTIEKE BAKKWALITEIT, WAAR EN WANNEER U DIT WENST

De DEBAG ovens kunnen uitgerust worden met een digitaal toetsenscherm of een touchscreen. Hierin kunnen 99 bakprogramma's geprogrammeerd worden die steeds dezelfde bakkwaliteit op elk uur van de dag garanderen. Het softwareprogramma Filialnet laat toe om bakrecepten vanop afstand aan te passen, te verwijderen of toe te voegen. Zo blijven bakkwaliteit en eindresultaat op elk tijdstip en elke locatie hetzelfde. De ovens beschikken eveneens over een volledig logboek, zodat het aantal baksessies, de aard en hoeveelheid verwerkte producten, baktijdstippen en aantal reinigingen makkelijk consulteerbaar zijn.

VERHOOGDE EFFICIENTIE EN PRODUCTIVITEIT GARANDEREN TIJDWINST

De DEBAG ovens beschikken over een aantal troeven die tijdwinst garanderen en de productiviteit en efficiëntie significant verhogen:

  • Na de zeer snelle opwarming van de oven en het aanvullen van de bakproducten sluiten de softclose deuren zich, waarna het bakken automatisch opstart. Na einde baktijd klikt de deur open en stopt het bakprogramma. Verbrande producten behoren hiermee tot het verleden.
  • Om uw allereerste klanten van de dag meteen vers brood aan te bieden, kunnen half afgebakken broden de avond voordien in de oven geplaatst worden. In de vroege ochtend zullen deze broden automatisch afgebakken worden.
  • De DILA bake-offovens kunnen grill per grill gevuld worden of d.m.v. een loadingtrolley, waardoor een kader met 5 en/of 10 grillen in één keer in de oven ingerold kan worden. Gegarandeerde tijdwinst!
  • DEBAG ovens zijn zelfreinigend, het reinigingsmiddel is biologisch, dus milieuvriendelijk en afbreekbaar.

Verhoogde efficiëntie en productiviteit voor tijdwinst

BESTE KOOP

“We zijn in vergelijking met andere merken niet de goedkoopste, maar leveren wel een kwalitatief zeer hoogstaand product, zeg maar de Rolls-Royce onder de bakovens", geeft Peter Smet, zaakvoerder van D'Heldt, ons nog mee. “Daarom zijn we op de langere termijn, als je kijkt naar de return-on-investment, wel de beste koop. En dat heeft alles te maken met de Duitse 'gründlichkeit' van de DEBAG ovens, het lage energie- en waterverbruik, de gebruiksvriendelijkheid en ook de lage gebruikskost."

"Daar waar andere bake-offovens regelmatig stilstaan voor onderhoud of door panne, garanderen de DEBAG ovens bij correct gebruik een foutloos parcours. Wij zijn pas geslaagd als we een tevreden klant na de installatie en opleiding enkel nog op eigen initiatief moeten bezoeken."

D'HELDT

D'HELDT

HEIHOEF 4
2275 WECHELDERZANDE
+3234101818
+3234101819